Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Veritable

Veritable е лидер в градското фермерство. Френската компания предоставя иновативни решения за отглеждане на свежи и здравословни растителни продукти. Артикулите на Veritable са изцяло съобразени с живота на съвременния човек, който се намира в градска среда и не разполага с двор, където да развихри градинарските си умения. Уханните билки, ядливите цветя и дребните зеленчуци никога повече няма бъдат лукс и рядкост във вашия дом, а целогодишна мини реколта.

Семената и градинските аксесоари на Veritable идват от сърцето на френските Алпи, където екипи от всеотдайни био производители създават и разпространяват идеята за достъпно фермерство в града.

Красив дизайн и иновативни решения

 

Ако имате желание да създадете своя малка градина у дома, то Veritable е ваш съюзник в начинанието. Решенията, предлагани от френския бранд, обхващат голямо разнообразие от автономни градинки за закрити помещения и лесни за отглеждане растителни семена. Дизайнът на домашните градини и изчистен и стилен, за да се слее хармонично с интериора на всеки дом. Органичните семена, от своя страна, се предлагат в съчетание с кокосов и обикновен торф, което улеснява цялостния процес по засяване и отглеждане.

 

Практични продукти с грижа за природата

 

Технологията на Veritable отговаря на всички нужди за градинарство в градска среда, предлагайки компактни, надеждни, тихи, икономични и ергономични продукти. Домашните градини са с различен обем на резервоар за вода и се характеризират с отличителна напоителна система, наречена пасивна хидропонна система. Тя ще поддържа растенията в продължение на 3-4 седмици, а когато има нужда от допълване на водния запас, ще сигнализира с аларма. Впечатляващо е и решението за избор на LED осветителна технология, осигуряваща растежа на билките, цветята и зеленчуците без нужда от директна слънчева светлина.

Органичните семена идват в 100% рециклируеми опаковки, снабдени с всичко най-необходимо за успешното им засяване. Ще откриете разнообразни семена на босилек, чубрица, мента, див лук, ядливи петунии, дребни чушки и др. В комплект с тях ще получите субстрат и подхранващи вещества, които да подпомогнат растежа на новата реколта.

 

Купи Veritable на изгодни цени от Модерна Маса

 

В Модерна Маса ще намерите продукти от каталога на Veritable на изгодни цени. При нас ще откриете различни модели домашни градинки, както и множество семена за засяване. Разгледайте каталога ни с продукти и намерете това, от което имате нужда. Възползвайте се от изгодни предложения и поръчайте онлайн или по телефона. Поръчката става лесно, а доставката е бърза и сигурна.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по