Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Vialli Design

Vialli Design е полски бранд, който повече от десет години предлага на своите клиенти първокласни кухненски и трапезни изделия, които се отличават с функционалност и елегантност. Широката гама от продукти ще посрещне нуждите дори на най-претенциозните купувачи. Всеки, който търси уникален дизайн и завладяващи форми, ще остане впечатлен от двустенните чаши, чайници и кани, които фирмата предлага.

Прочети още за "Vialli Design"


Двустенни чаши от Vialli Design


Двустенните чаши на Vialli Design определено вдъхновяват със своята красива и функционална изработка - съчетание между използваемост, издръжливост и съвременен дизайн. Те са идеален избор за подарък за всеки повод. Елегантни и модерни, чашите са изработени от боросиликатно стъкло, което гарантира, че ще запазят своя вид за дълго време.


Изберете продукта за вашите нужди от Модерна Маса


Vialli Design предлага богат асортимент, който да отговори на нуждите както на индивидуалните клиенти, така и на хорека сектора.

Предложенията на марката включват не само елегантни чаши и прибори, но и много видове кухненски ножове, кани, запарки за кафе и чай, термоси за съхранение на вече приготвени ястия и напитки. Артикулите са модерни, елегантни и изключително издръжливи.

В Модерна Маса можете да изберете продукта за вас и да го поръчате бързо и лесно в няколко стъпки. Можете да се възползвате от удобната навигация и филтри на категориите при пазаруването в онлайн магазина. Ние ще ви осигурим сигурна доставка в рамките на няколко дни.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по