Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Vidivi

Сервизът и чашите са важна част от подредбата на всяка маса. А най-взискателните домакини дори държат да имат подходящия размер чаша за всяка напитка, защото знаят, че това показва изисканост и стил. Затова богатата колекция от чаши и стъклени кухненски изделия с различно предназначение са важни за едно домакинство, а продуктите на Vividi ще ви помогнат да го постигнете!

Vividi е италианска марка за стъклени съдове, известна с красивия си дизайн и високо качество на стъклото. Техните съдове ви гарантират поднасянето на напитките и ястията по възможно най-приятния и изящен начин.

Прочети още за "Vividi"


Стъклени изделия с красив дизайн

 

Стъклените изделия на Vividi притежават красив и елегантен външен вид, който пасва на всяка кухня. Продуктите на Vidivi са спечелили множество награди за своя иновативен дизайн и са предпочитан избор в световен мащаб. Те ще впечатлят гостите ви със своите стил и изисканост и ще се превърнат в перфектното допълнение към подредбата на вашата маса.

Модерна Маса предлага голям асортимент от продукти на италианския производител Vidivi. При нас ще откриете различни видове чаши за алкохолни и безалкохолни напитки, купи, плата и други практични и функционални изделия от стъкло. Те ще ви спечелят със своя блясък и прозрачност на стъклото и ще се превърнат в предпочитан. удобен и естетически издържан начин да консумирате любимите си продукти!

Стъклени чаши и съдове с висококачествена изработка

 

Всички изделия на марката Vidivi са произведени в Италия и са с гарантирано качество. Изделията на Vidivi са направени от пресовано стъкло, което е синоним на блясък и прозрачност. Италианското стъкло на Vidivi е всеобщо признато заради своята изключително висока степен на издръжливост. Пресованото стъкло е сигурно и безопасно за употреба, тъй като при счупване то не се разпада на малки парченца и значително се намалява рискът от порязване. А силният му блясък се дължи на високото ниво на пречупване на светлината.

Стъклото, което се използва от Vidivi за направата на съдовете и чашите, не съдържа олово. То е 100% рециклируемо и безопасно за използване в микровълнова печка. Стъклените съдове на Vividi могат да се мият на ръка или в съдомиялна машина, без да има опасност от загуба на блясъка им. Изделията на италианската марка са подходящи както за домашна, така и за професионална употреба в барове и ресторанти.

Купи кухненски аксесоари Vidivi на изгодни цени от Модерна Маса

 

В Модерна Маса ще намерите голямо разнообразие от висококачествени стъклени съдове Vidivi на изгодни цени. С тяхна помощ ще създадете прекрасна колекция от стъклени чаши и съдове в своя дом, чрез които да придадете изисканост и неповторим стил на своята маса. Всички продукти на Vidivi са с гарантирано качество и на достъпни за българския пазар цени!

Разгледайте нашите предложения и открийте нови придобивки за своята кухня още сега! Поръчайте бързо и лесно онлайн или по телефона и ще се убедите сами в здравината на италианските стъклени чаши и кухненски съдове Vidivi и в съотношението “цена-качество”, което ние, от Модерна Маса, предлагаме!

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по