Захарници

Захарниците са познати от векове като част от изящни сервизи за кафе или сервизи за чай. Когато пиенето на тези топли напитки се наложило като ритуал и социално събитие, разбираемо и вниманието към визията на комплектите за чай и кафе се увеличило.

Прочети още за "Захарници"


В културата на много народи чаят и кафето се подслаждат. Затова и ролята на захарницата като част от сервизите, нараснала. Порцеланови, стъклени, кристални, керамични, медни, от дуралекс, от акропал - през вековете са създадени истински шедьоври на захарници. А в сервизите на аристократични фамилии дори могат да се видят образци, подобни на бижута с позлата и инкрустирани камъни. В Модерна Маса ви предлагаме оригинални и висококачествени захарници, произведени от Eckat и чешката марка за кристални съдове Crystalite Bohemia, както и от много други лидери на пазара.

 

Захарници произведени от световни лидери в бранша

 

Луксозните захарници, които може да разгледате в нашата колекция, са изработени от кристалното стъкло - кристалит. Предлагаме ви модели от легендарната чешка марка “Бохемия”, която е с вековни традиции. Стъклото се произвежда в районите на Бохемия и Силезия, и се отличава с изключително високо качество и издръжливост. Въпрос на класа и изтънчен вкус за всяко едно домакинство е, да бъде оборудвано със съдове и аксесоари от бохемско стъкло. Захарниците, които предлагаме, са единични артикули, изящни и с плътни капаци, така че надеждно да съхраняват захарта.

 

Красиви и функционални захарници

 

От нашата колекция може да изберете стъклени, кристални или порцеланови захарници - според вашите вкус и предпочитания. Освен с елегантен дизайн, те се отличават и с функционалност - херметични са и не допускат влага и възможност захарта да се втвърди на буци. Моделите съчетават изящен дизайн и висококачествена изработка, която гарантира дългогодишна употреба. Създават изисканост и усещане за топло гостоприемство, подходящи са както за дома, така и за офиса, където посрещате партньори и провеждате бизнес срещи. В Модерна Маса предлагаме и практични модели захарница с дозатор, които отмерват количество захар, равно на една чаена лъжичка.

 

 

Изберете захарница лесно онлайн и на изгодна цена

 

Макар и от водещи производители в бранша, захарниците в Модерна Маса се предлагат на достъпни цени. А в същото време са истинско бижу за всяка маса, около която скъпи гости се наслаждават на ароматно кафе или топъл чай. Покупката на захарница може да стане лесно и бързо, без да напускате дома. Чрез направената поръчка онлайн, може да получите желания от вас артикул в рамките на 7 работни дни, с платена застраховка.

Изберете красива захарница от Модерна Маса днес!

 
Филтри
Марки
Материал:
Вид продукт:
Серия:
Цвят:
Цена