Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Захарници

Захарниците са познати от векове като част от изящни сервизи за кафе или сервизи за чай. Когато пиенето на тези топли напитки се наложило като ритуал и социално събитие, разбираемо и вниманието към визията на комплектите за чай и кафе се увеличило.

Прочети още за "Захарници"


В културата на много народи чаят и кафето се подслаждат. Затова и ролята на захарницата като част от сервизите, нараснала. Порцеланови, стъклени, кристални, керамични, медни, от дуралекс, от акропал - през вековете са създадени истински шедьоври на захарници. А в сервизите на аристократични фамилии дори могат да се видят образци, подобни на бижута с позлата и инкрустирани камъни. В Модерна Маса ви предлагаме оригинални и висококачествени захарници, произведени от Eckat и чешката марка за кристални съдове Crystalite Bohemia, както и от много други лидери на пазара.

 

Захарници произведени от световни лидери в бранша

 

Луксозните захарници, които може да разгледате в нашата колекция, са изработени от кристалното стъкло - кристалит. Предлагаме ви модели от легендарната чешка марка “Бохемия”, която е с вековни традиции. Стъклото се произвежда в районите на Бохемия и Силезия, и се отличава с изключително високо качество и издръжливост. Въпрос на класа и изтънчен вкус за всяко едно домакинство е, да бъде оборудвано със съдове и аксесоари от бохемско стъкло. Захарниците, които предлагаме, са единични артикули, изящни и с плътни капаци, така че надеждно да съхраняват захарта.

 

Красиви и функционални захарници

 

От нашата колекция може да изберете стъклени, кристални или порцеланови захарници - според вашите вкус и предпочитания. Освен с елегантен дизайн, те се отличават и с функционалност - херметични са и не допускат влага и възможност захарта да се втвърди на буци. Моделите съчетават изящен дизайн и висококачествена изработка, която гарантира дългогодишна употреба. Създават изисканост и усещане за топло гостоприемство, подходящи са както за дома, така и за офиса, където посрещате партньори и провеждате бизнес срещи. В Модерна Маса предлагаме и практични модели захарница с дозатор, които отмерват количество захар, равно на една чаена лъжичка.

 

 

Изберете захарница лесно онлайн и на изгодна цена

 

Макар и от водещи производители в бранша, захарниците в Модерна Маса се предлагат на достъпни цени. А в същото време са истинско бижу за всяка маса, около която скъпи гости се наслаждават на ароматно кафе или топъл чай. Покупката на захарница може да стане лесно и бързо, без да напускате дома. Чрез направената поръчка онлайн, може да получите желания от вас артикул в рамките на 7 работни дни, с платена застраховка.

Изберете красива захарница от Модерна Маса днес!

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по