Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Zassenhaus

Страстта към майсторството остава непроменена през повече от 150-годишната история на немската компания Zassenhaus. Всичко започва през 1867 година, когато за първи път основателите на марката предлагат на пазара висококачествени кухненски пособия от стомана. 20 години по-късно се появява и емблематичният продукт за Zassenhaus - ръчната мелничка за кафени зърна, последвана от мелница за черен пипер. От средата на миналия век компанията създава традиции и в производството на кухненски аксесоари като дървени дъски за рязане, ножове и електронни везни.

 

Висококачествени кухненски продукти

 

За да отговорят на най-високите стандарти за качество, от Zassenhaus отдават голямо значение на производството на своите кухненски продукти. Всички механизми са сглабят механично, а изборът на материали за изработването на всеки уред или аксесоар е изключително внимателен. Само най-висококачествената дървесина и стомана влизат в работилниците на Zassenhaus. Към високото качество немската компания добавя и отличителен дизайн, който прави марката разпознаваема из цял свят.

 

Елегантен и практичен дизайн

 

Изчистени линии и овални форми характеризират по-голямата част от продуктите на германската компания Zassenhaus. Използваните материали като фина акациева дървесина, каучуково дърво и неръждаема стомана гарантират не само издържливост на продуктите, но и допринасят за красивия им външен вид. Традиционните и модерни кухни могат да добавят своя Zassenhaus щрих с аксесоари в разнообразни цветови гами. Независимо от дългогодишната си история, марката се стреми да бъде в крак със съвременните тенденции, разчитайки на дизайнери с усет едновременно към класическото и новото.

Практичността на продуктите на Zassenhaus е неоспорима, имайки предвид дългата еволюция на кухненските артикули от каталога на немския бранд. През годините всяка мелничка, подложка, дъска, нож и прибор са били подлагани на проверка, за да се стигне до момента, в който качеството и устойчивостта им е неоспорима.

 

Купи Zassenhaus на изгодни цени от Модерна Маса

 

В Модерна Маса ще намерите продукти от каталога на Zassenhaus на изгодни цени. При нас ще откриете селекция от продукти на немския бранд. Разгледайте каталога ни и намерете това, от което има нужда вашата кухня. Възползвайте се от изгодни предложения и поръчайте онлайн или по телефона. Поръчката става лесно, а доставката е бърза и сигурна.

Филтри
Марки
Цена