Кухненски аксесоари

Кухненски аксесоари

виж продукти

Zyliss

Марка Zyliss започва своята дейност през 1951 г. Компанията произвежда кухненски инструменти, приспособления и аксесоари с единствената цел пред себе си - да задоволява потребностите на домакинствата по целия свят.


Всеки кухненски инструмент, който излиза от фабриката, се основава на принципа “проектиран, за да удовлетворява”. Продуктите на Zyliss не само вършат брилянтна, проста и ефективна работа в кухнята, но също така ви карат да се усмихвате всеки път, когато ги използвате.

Прочети още за "ZYLISS"


Богата селекция от кухненски принадлежности

 

Специалната селекция от кухненски принадлежности отговаря на съвременните идеи и иновации. Zyliss обича ароматите, цветовете, звуците и вкусовете на кухнята, нарязването и настъргването, разбъркването и смесването.
В колекцията на тази марка ще намерите съдове за готвене, ножове, кухненски аксесоари, съдове за съхранение на храна и други. Всички кухненски пособия са плод на възхитителна дизайнерска изобретателност, за да превърнат ежедневните задачи в удоволствие.
Храната трябва да бъде приготвена със спокойствие и любов, така че да бъде тя още по-вкусна. От Zyliss знаят това и ето защо фокусират дизайна и качеството на продуктите си в това да улеснят целия процес по готвене.

 

Качество и комфорт в едно

 

Стремейки се към иновации, Zyliss разработва кухненски решения, които правят готвенето на ястията приятен и творчески процес. Марката ви предлага универсални керамични съдове за готвене, които могат да се използват както върху котлона, така и във фурната.
Качественият комплект кухненски ножове ще превърне готвенето в бързо, безопасно и приятно занимание. Най-добрите кухненски инструменти са тези, които работят с готвача, а ножовете Zyliss са специално изработени, за да ви дадат допълнителен комфорт и контрол, докато режете.
Кухненски аксесоари Zyliss ви позволяват да приготвяте вкусни и здравословни ястия с лекота и увереност. Каквото и вкусно ястие да приготвяте, кухненски аксесоари с марка Zyliss ще улеснят приготвянето му.
Ефективното съхранение на храни помага те да се запазят по-свежи за по-дълго. Кутиите забавят окисляването и задържат бактериите на страна. Независимо от вашите нужди, гамата от съдове за хранене с марка Zyliss има какво да ви предложи.

 

Купете Zyliss на изгодни цени от Модерна Маса

 

Първият продукт на Zyliss e преса за чесън, пуснат в Швейцария през 1951 г. от основателя Карл Зисет. Този продукт бележи забележителен успех в световен мащаб. Днес марката може да се похвали с привлекателно и отличително портфолио от внимателно проектирани, конструирани кухненски принадлежности, прибори и аксесоари.
Ние от Модерна Маса високо оценяваме качествата на тази марка, затова можете да я намерите в нашия онлайн магазин на изгодни цени. Направете готвенето още по-приятно преживяване заедно с висококачествени кухненски принадлежности Zyliss.

 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по